Katalog

Kategorier
Rumtermostat
Motorproducent
Drivsystem
Kontraventil
Niveau-automatik
Skæresystem
Hulstørrelse
Energi effektivitet
Maks. løftehøjde

Producenter

Værktøj 1202 varer

Underkategorier

 • Akku-værktøj

  Uanset om du skal bruge boremaskiner, bajonetsave, græstrimmere eller vinkelslibere finder du her kvalitetsprodukter fra verdens bedste producenter. Det kan fx være Black & Decker, Hitachi eller Dewalt for at nævne nogle. Størstedelen af akku værktøjet anvender Li-Ion batteri teknologi og kan fås på mellem 10,8 og 18 volt mens Ah varierer mellem 1 til 4,0 Ah. Der kan også leveres reservebatterier og reserveopladere på alt akku værktøj ligesom vi gerne bestiller en anden model til dig end dem der er vist her. Hvis du ønsker tekniske specifikationer på de viste produkter som ikke fremgår her, så må du meget gerne kontakte os. Dimensioner på slagboremaskiner, græstrimmere etc. er anført på størstedelen af udvalget. Hvis du skulle mangle disse informationer bedes du også kontakte os. Leveringstid er som regel på 1-2 hverdage og i sjældne tilfælde en uge. Plain Industry samarbejder med Dewalts danske værksted for akku værktøj. Hvis du har et akku produkt fra Dewalt eller Black and Decker som der skal repareres, så er vi osse behjælpelige med oplysninger på autoriseret serviceværksted. Husk at når du køber akku værktøj hos Plain Industry, så skal du gå ind på Dewalt's website og registrere dit produkt for at få gavn af Dewalt's udvidede servicegaranti.

 • Elværktøj

  Kraftfuldt elværktøj fra førende producenter som Eibenstock og Atika. Vi er også leveringsdygtige i reservedele til størstedelen af affugtere, bajonetsave, boresave etc som er vist her.

 • Entreprenør materiel

  Professionelt udstyr til brolægning af brosten, pumpning af spildevand, understøtning og opvarmning. Entreprenør materiel fra Master, Zinck Lysbro og mange flere

 • Haveredskaber

  Alt til haven. For eksempel askebæger og værktøj til klipning af hæk, græsplæne med mere. Produceret af Black & Decker, Fiskars, Irwin, Zinck Lysbro etc.

 • Håndværktøj

  Filer, kiler, tænger og meget mere til den professionelle håndværker. Vi har et kæmpe sortiment indenfor håndværktøj så hvis der er en letbetonsav du ikke kan finde, så kan vi bestille den til dig.

pr. side
Viser 1 - 15 af 1202
Viser 1 - 15 af 1202