Producenter

Transportmateriel

Transportmateriel fra Ravendo er markedets bedste løsning til professionelle. Vi fører hele sortimentet og du har derfor også mulighed for at købe reservedele som ekstra hjul, stopringe eller rullelejer.

Transportmateriel 134 varer

Underkategorier

 • Fodervogn
  Solide fodervogne fra Ravendo til transport af tørfoder og lignende i landbruget. Størrelserne på fodervognene varierer mellem 200 liter og 400 liter mens bæreevne er konstant og er på 400 kg.
 • Lagervogn
  Ravendo lagervogne er lette at styre og kan bære op til 400 kg på ladet. Det er også muligt at købe sider og ender til lagervognen. Under “Hjul” kan du desuden finde reservehjul til lagervognene.
 • Transportvogn
  Ravendo transportvogne i et kraftigt design med et stålstel og krydsfinérplade. Transportvognen kan bære over 1 ton og er essentiel på byggepladser og lagre. Vi sælger også sider, ender og reservehjul til transportvognene.
 • Pladevogn
 • Pallekærre
 • Hjul

  Køb hjul til lagervogne, transportvogne, trillebøre eller sækkevogne. Vi sælger hjul til alle typer transportmateriel fra ravendo og andre producenter. Hjulene er alle klar til brug med dæk og slange monteret på fælg fra fabrikkens side ligesom slangen er pustet op til korrekt tryk.

 • Industrivogn

  Transportudstyr fra Ravendo til opsamling af affald på gader, transport af halmballer samt vogne til fragt af lange materialer. Der kan bestilles reservehjul til samtlige industrivogne.

 • Flaskevogn
 • Sækkevogn

  Sækkevogne fra Ravendo er de mest hårdføre sækkevogne. Hvis man ønsker at forlænge levetiden yderligere på sin sækkevogn anbefales det, at man går efter sækkevognene med massive eller punkterfrie hjul. De kræver mindst vedligeholdelse.

 • Trillebør

  Ravendos kvalitetstrillebøre som BC 1100 S, tohjulede havebøre samt landbrugsbøre. Hos Ravendo galvaniserer man trillebørerne så de holder 3 x længere mod rust end billigere trillebøre. Det har gjort en Randersbør - som trillebørerne tidligere hed - til et af Danmarks mest populære trillebøre. Udover slidstærke mørtelbøre, så fremstiller Ravendo også en ergonomisk trillebør som mindsker belastningen på håndled og hænder. Trillebørerne sælges enten med standard luftgummi hjul eller med punkterfrie hjul. Sidstnævnte forlænger mærkbart levetiden af trillebøren. Volumemæssigt spænder trillebørerne fra 80 liters trillebørkasse og op til 140 liter. Der kan købes ekstra reservedele til trillebørerne som trillebørkasser, bolte, håndtag etc. Endelig leveres trillebørerne indenfor 1-2 hverdage ligesom der kan tages højde for særlige behov og ombygninger af trillebøren.

pr. side
Viser 1 - 15 af 134
Viser 1 - 15 af 134