Producenter

Varer fra McCulloch

McCulloch producerede oprindeligt udelukkende professionelle motorsave til skovbrugsindustrien. Således opfandt de den første amerikanske enmandsbetjente kædesav. Gennem årerne er McCulloch begyndt også at føre et bredt sortiment af kvalitetsværktøj til havebrug.

Fordele ved McCulloch værktøj  • Kraftfulde men økonomiske motorer

  • Brugervenlige maskiner

  • Ergonomiske håndtag

  • Fremstillet i materialer med lang levetid

  • Stor rækkevidde

  • Mulighed for en bred palette af ekstraudstyr


McCulloch produktudvikling stræber efter en høj ydelse og lang holdbarhed hvis man passer godt på sin maskine. En central prioritet er altid at holde benzinforbrug, støj og emissions på et minimum samtidig med at kraften og præstationen forbedres. McCullochs værktøj er desuden meget sikkert og brugervenligt at arbejde med. Det skyldes at McCulloch altid sigter efter at overgå de standard som fastsættes af loven.


Som producent af motoriseret værktøj har McCulloch et særligt ansvar for at sikre at dette værktøj har en minimal påvirkning af miljøet. Det ansvar tager McCulloch meget seriøst. På McCulloch's laboratorium foretages der løbende evalueringer af den potentielle effekt, som værktøjet kan have. Analyserne fokuserer især på havemaskinernes energiforbrug og udledninger i de situationer hvor værktøjet bruges. Men det er ikke kun brugen af produkterne som McCulloch konstant arbejder på at gøre grønnere. Fremstillingsprocessen evalueres også løbende, så genanvendelige materialer der efterlader mindst muligt aftryk på miljøet udbredes. Det er nødvendigt da den teknologiske udvikling hele tiden giver adgang til nye og mere miljøvenlige materialer med en øget levetid.


Udledninger og OxyPower
Som følge af nye motorteknologier har McCulloch haft stor succes med at øge brændstoføkonomien. Det er lykkedes gennem en kombination af teknologiske løsninger som katalysatorer, firetakstmotorer i stedet for to-takstmotorer og OxyPower motorer. Med OxyPower motorer er det muligt at sænke temperaturen på udstødningen markant. Det er en afgørende fordel af flere årsager. Maskinens levetid øges, sikkerheden ved brug øges, miljøpåvirkningen mindskes og du kan mærke det i form af lavere udgifter til brændstof.

Mere

Ingen varer for denne producent.