Katalog

Rumtermostat
Kontraventil
Niveau-automatik
Skæresystem
Energi effektivitet
Maks. løftehøjde

Producenter

Entreprenør materiel

Professionelt udstyr til brolægning af brosten, pumpning af spildevand, understøtning og opvarmning. Entreprenør materiel fra Master, Zinck Lysbro og mange flere

Entreprenør materiel 538 varer

Underkategorier

 • Brolæggerværktøj
  Alsidigt sortiment til professionelle brolæggere bestående af kvalitetsværktøj fra Zinck Lysbro, SIA og andre. Køb bl.a. rettejern, asfaltragere og kantstenstang. Vi er også leveringsdygtige i andet brolægningsmateriel.
 • Surring & løftebånd
  Bagagenet og bagagestroppe til fastsurring af pakker og baggage. Pakker med mange forskellige længder og størrelser af bagagenet og stropper.
 • Understøtningsrør
  Forskallingsstøtter og elementstøtter til sikring af murer, opretholdelse af jordhuller og lignende. Støtterne har størst bærekapacitet i den kortest mulige længde idet understøtningsrørene kan forlænges til over 4 meter.
 • Varmekanon

  Varmekanoner med direkte og indirekte fyring og luftbevægelse på op til 12500 kubikmeter i timen. Varmekanonerne kan køre på både petroleum og diesel. Dog skal man vælge enten diesel eller petroleum og efterfølgende holde sig til dette brændstof.

  Hvorfor skal du vælge Master varmekanoner?

  • Spar penge - med "plug and play" løsninger kræver Master varmekanoner ikke installeringer på brugsstedet. Tilslut blot varmekanonen til en stikkontakt.
  • Mobile løsninger - brug den samme varmekanon flere steder og undgå at skulle købe flere varmekanoner til flere steder.
  • Opvarm kun hvad du behøver - varmekanonerne kan opvarme både små og store arealer
  • Opvarm kun når det er nødvendigt - med en effektiv forbrænding opvarmer varmekanonen hurtigt rummet så du sparer tid og brændstof.
  • Undgå overopvarmning og spild - Master varmekanoner kan kontrolleres med remote termostater så du kan være der hvor det passer dig.
  • Vælg selv energikilde - vælg den billigste energikilde eller den reneste energikilde: gas, olie eller elektricitet.
  • Pas på miljøet - Master varmekanoner har en ren forbrænding som minimerer udslippet af drivhusgasser og partikler.
  • Beskyt din investering - Master varmekanoner holder mange år og kan let repareres med reservedele som fortsat vil være tilgængelige i op til 10 år efter dit køb.
  • En totalleverandør - vi er forhandler størstedelen af reservedelene til Master varmekanoner og kan bestille endnu flere dele hjem til dig.

  Hvilken type varmekanon skal du vælge?
  Direkte fyret varmekanon

  Ideel til åbne og områder med meget ventilation som fabrikker, lagre og byggepladser. Det skyldes den øjeblikkelige varme som de leverer og at de er lette at bruge. Varmekanoner kan enten bruge diesel eller petroleum. Varmekanonen kan levere mellem 10 og 111 kW og kan bruges til disse områder: landbrug, byggepladser og ventilerede garager.

  Indirekte fyret varmekanon
  Leverer store volumener af varm 100 % ren og tør luft uden dampe takket være en varmeveksler. Kan monteres med en skorsten så forbrændingsrøgen ledes væk fra brugsstedet. Bedst til områder med begrænset ventilation som butikker, eventtelte, områder hvor der bliver lavet mad eller udstillingshaller. Kan bruges med fleksible varmeslanger så den opvarmede luft let kan spredes. Indirekte fyrede varmekanoner kan anvende diesel eller petroleum. Varmekanonen kan leverer mellem 20 og 81 kW og kan bruges til disse områder: landbrug, byggepladser, industri, lagre, ventilerede garager og katastrofer. Skorstensrøret og varmeslanger kan tilkøbes som ekstraudstyr.

  Indirekte fyret Airbus varmekanon
  Den mest kraftfulde varmekanon - med en bred varmeveksler i rustfrit stål, røggasafleder og forvarmer af brændstof. Leverer en høj effektivitet og med mulighed for at tilslutte 4 slange per enhed. Kan anvende både diesel eller petroleum. Varmekanonen kan levere mellem 75 og 220 kW og kan bruges til disse områder: landbrug, byggepladser, industri og lagre. Vi forhandler også ekstraudstyr som skorstensrør og varmeslange.

  Elektrisk varmekanon
  Elektriske blæsere er meget effektive, lugtfri og bruges i mange situationer. Disse varmeovne leverer ren, støjsvag, hurtig og sikker opvarmning. Elektriske varmekanoner er ideelle til midlertidig eller katastrofeopvarmning da varmekanonerne er lette at bruge og fuldt ud mobile. Master varmekanoner består udelukkende af cerfificerede komponenter, som sikrer effektivitet og pålidelighed. Elvarmeovnene har 3 indstillinger: ventilation samt 50% og 100% af maksimalt kW-forbrug. Med rustfrit varmeelement i stål, indbygget termostat og løftebøjler. Varmekanonen kan levere mellem 1 og 30 kW og kan bruges til disse områder: landbrug, byggepladser, industri, lagre og garager.

  Gas varmekanon
  Gas varmekanoner leverer store mængder af øjeblikkelig ren og lugtfri varme. De er billige at bruge, robuste, effektive og kræver minimal vedligeholdelse. Gas varmekanonerne bruger propangas og er udstyrede med varmeisolerede skærme. Mobile Master gas varmekanoner kan levere mellem 10 og 103 kW og kan bruges til disse områder: godt ventilerede områder indenfor landbrug og byggepladser.til disse områder: landbrug, byggepladser, industri, lagre og garager.

  Infrarøde varmekanon
  Infrarøde varmekanoner leverer øjeblikkelig og lydløs varme og præcis til det ønskede sted uden nogen luftbevægelse. Egnet til tørring af vægge eller maling, optøning af maskineri og rørledninger samt opvarmning af arbejdsområder. Infrarøde varmekanoner er meget målrettede og hvilket giver en besparelse. En anden styrke er, at infrarøde varmekanoner kan bruges i støvede omgivelser - inde som ude - idet der ikke er nogen luftbevægelse, så støv hvirvles op. Endelig er infrarøde varmekanoner stort set vedligeholdelsesfri. Infrarøde varmekanoner kan levere mellem 1 og 43 kW og kan bruges til disse områder: landbrug, byggepladser, industri og lagre.

  Stationær varmekanon
  Kraftfulde indirekte stationære varmekanoner skaber en omfattende luftbevægelse med varm luft. Varmekanonerne er støjsvage og lette at installere med "plug and play" og kræver ingen installation før brug. Den stationære varmekanon er med røggasafleder, ventilationshuller som kan justeres, varmeveksler, termostatstyring samt indbygget tank til brændstof. Stationære indirekte varmekanoner bruger diesel og kan levere mellem 33 og 105 kW og kan bruges til disse områder: landbrug, industri og lagre.

 • Kompressor
 • Pumpe

  Entreprenørpumper, dykpumper og spildevandspumper til alle pumpeopgaver. Pumper fra 400 watt til 4000 watt med kapaciteter på op til 1650 liter i minuttet.

 • Transportmateriel

  Transportmateriel fra Ravendo er markedets bedste løsning til professionelle. Vi fører hele sortimentet og du har derfor også mulighed for at købe reservedele som ekstra hjul, stopringe eller rullelejer.

 • Generator
 • Værkstedsudstyr
pr. side
Viser 1 - 15 af 538
Viser 1 - 15 af 538