Producenter

Arbejdstøj

Arbejdstøj til alle situationer. Vi kan levere arbejdsbukser, arbejdsjakker, knæbeskyttere etc. Alle knæbeskyttere sælges som par

Arbejdstøj 22 varer

Underkategorier

  • Knæbeskytter

    Her er samlet knæbeskyttere fra Irwin, Costa, Schachner og Plano. Disse producenter dækker ethvert behov for skåning af knæet ved fysisk arbejde. Knæbeskytterne fordeler sig ligeledes over en stor prisskala så alle kan være med. De knæskånere som vi forhandler er både de helt enkle som består af en hård skal med en blød foring og de professionelle knæskånere hvor knæet hviler i en beskyttende formstøbt gele. Når man køber knæskånere er det vigtigt at blodcirkulationen ikke forstyrres af knæbeskytteren. Det kan fx undgås ved at en knæskåner ikke spændes rundt om benet for hårdt. Knæbeskytterne er beregnet til brug ved fliselægning eller andet fysisk arbejde som kræver at man knæler. Knæbeskytteren bruges også på byggepladser hvor der er risiko for at arbejderne kan blive ramt af elementer. De knæbeskyttere du finder i vores sortiment er derimod ikke fremstillet med den hensigt at blive brugt til kontaktsporte som eksempelvis håndbold. I de senere år har haveejere i stigende grad fået øjnene op for vigtigheden af ergonomi. Som en konsekvens af det sælges flere og flere professionelle knæbeskyttere til haveejere.

  • Arbejdshandsker
  • Sikkerhedsudstyr

    Professionelt afspærringsmateriel, advarselsskilte og arbejdshandsker fra Basta, Irwin, Fino, Letbæk og Schachner. Se fx afspærringslægter, afspærringscylindre, advarselstrekanter og lignende. Sælges enkeltvis og i kolli.

  • Overalls
  • Arbejdsbukser
pr. side
Viser 1 - 15 af 22
Viser 1 - 15 af 22