Akku-værktøj

Uanset om du skal bruge boremaskiner, bajonetsave, græstrimmere eller vinkelslibere finder du her kvalitetsprodukter fra verdens bedste producenter. Det kan fx være Black & Decker, Hitachi eller Dewalt for at nævne nogle. Størstedelen af akku værktøjet anvender Li-Ion batteri teknologi og kan fås på mellem 10,8 og 18 volt mens Ah varierer me...

Uanset om du skal bruge boremaskiner, bajonetsave, græstrimmere eller vinkelslibere finder du her kvalitetsprodukter fra verdens bedste producenter. Det kan fx være Black & Decker, Hitachi eller Dewalt for at nævne nogle. Størstedelen af akku værktøjet anvender Li-Ion batteri teknologi og kan fås på mellem 10,8 og 18 volt mens Ah varierer mellem 1 til 4,0 Ah. Der kan også leveres reservebatterier og reserveopladere på alt akku værktøj ligesom vi gerne bestiller en anden model til dig end dem der er vist her. Hvis du ønsker tekniske specifikationer på de viste produkter som ikke fremgår her, så må du meget gerne kontakte os. Dimensioner på slagboremaskiner, græstrimmere etc. er anført på størstedelen af udvalget. Hvis du skulle mangle disse informationer bedes du også kontakte os. Leveringstid er som regel på 1-2 hverdage og i sjældne tilfælde en uge. Plain Industry samarbejder med Dewalts danske værksted for akku værktøj. Hvis du har et akku produkt fra Dewalt eller Black and Decker som der skal repareres, så er vi osse behjælpelige med oplysninger på autoriseret serviceværksted. Husk at når du køber akku værktøj hos Plain Industry, så skal du gå ind på Dewalt's website og registrere dit produkt for at få gavn af Dewalt's udvidede servicegaranti.

Mere

Akku-værktøj 55 varer

Underkategorier

 • Bajonetsav akku

  Med en akku bajonetsav bliver savning mere mobil. Alle bajonetsavene er nye på markedet og bruger derfor den nyeste batteri teknologi for en optimal savetid. Savene er på 18 V og er udstyret med kraftige Lithium Ion batterier som giver lynhurtig savning. Alle bajonetsave leveres med batteri og klinger medmindre andet står angivet i produktbeskrivelsen. Med en akku bajonetsav opnår du en effektiv savning på svært fremkommelige steder i sammenligning med en manuel sav eller konventionel el-sav. Hos Plain Industry kan du også tilkøbe batterier og opladere til akku bajonetsave. Vi er leveringsdygtige i reservedele og ekstraudstyr til samtlige akku bajonetsave som er vist her. Du er også velkommen til at kontakte os for forespørgsler om akku bajonetsave som ikke fremgår i sortimentet på vores webshop.

 • Boremaskine akku

  Akku boremaskiner og slagboremaskiner til professionel brug fra Black & Decker, Dewalt og Hitachi. Bor i alt fra træ til natursten med kvalitets boremaskiner fra verdens førende producenter. Vælg mellem boremaskiner på mellem 10 til 18 Volt og eller slagboremaskiner på op til 64 Nm. Under boremaskinens varebeskrivelse fremgår om varen sælges som en løs enhed eller med tilhørende batteri og andet eventuelt ekstraudstyr. Som udgangspunkt er vi leveringsdygtige i reservedele til samtlige akku maskiner på denne side. Står du med en special akku boremaskiner plejer vi også at kunne hjælpe dig. Hvis du ejer en boremaskine eller slagboremaskiner der skal repareres, så kan vi også formidle kontakt til værksteder som er certificerede af producenterne. Gennem vores samarbejdspartnere har vi desuden mulighed for at sælge boremaskiner og slagboremaskiner der har været brugt som udstillingsmodeller. Prisforskellen på udstillingsmodeller og nye er stor. Kontakt os gerne for mere information eller hvis du er på udkig efter en specifik boremaskine.

 • Græstrimmer akku

  Græstrimmere fra McCulloch, Gardena og Black & Decker er blot nogle af de trimmere som vi forhandler. Græstrimmere bruges til at klippe græsset der hvor din plæneklipper eller havetraktor ikke kan komme til. Græstrimmeren er mere mobil og kan trimme græsset på selv meget lidt plads. I spidsen af græstrimmeren sidder der en snor som roterer med en meget høj hastighed. Når græstrimmerens snor roterer ved denne hastighed klipper det græsset over. De fleste græstrimmere kan gøre stor skade på blomster og planter, så vær opmærksom på hvad der er i nærheden når du bruger din græstrimmer. Et øjebliks uopmærksomhed kan gøre tulipanerne hovedløse. Hvis du er på udkig efter en eller flere reservedele til din græstrimmer, så kan vi også hjælpe. Vi har adgang til Fordelene ved batteridrevet værktøj kommer især til syne ved havearbejde. Trim fx op 1,5 kilometer på 1 opladning af batteriet. Du undgår at skulle lede efter stikkontakter rundt om huset når du trimmer græs og får arbejdet gjort hurtigere.

 • Vinkelsliber akku

  Akku vinkelslibere som kan levere op til 9.000 omdrejning i minuttet. Letvægtsdesignet sikrer desuden at slibningen kan stå på i lang tid uden at man bliver træt. Vi kan også levere ekstra batterier til samtlige vinkelslibere

 • Slagnøgle akku
 • Oplader Dewalt
 • Batteri
 • Vinkelboremaskine akku
 • Slagboremaskine akku
 • Borehammer akku
 • Kombipakke akku
 • Lygte akku
 • Radio akku
 • Stiksav akku
 • Rundsav akku
 • Pære Dewalt
 • Teleskop sav akku
 • Multicutter akku
pr. side
Viser 1 - 15 af 55
Viser 1 - 15 af 55